torsdag 16 februari 2017

brev

Brev

Hej mamma!                                                                                                                  2017-02-15  

Iquitos, Peru
Jo hittills har resan vart bra och efter Bolivia ska vi bara vidare till Brasilien där vi ska stanna i tre dagar och senare flyga hem igen. Trots att vi haft det bra så börjar jag känna av att vi varit på resande fot i två veckor då kroppen känns sliten. Jonte har blivit utskriven från sjukhuset nu men har fått en massa tabletter och starkare astmamediciner att ta med sig.

Igår for vi ut på Amazonfloden med en lokal fiskare och fiskade ett tag. Det var ganska lugnt men jag lyckades dra upp en liten rackare. Vi fick samtidigt lära oss en del t.ex att den är 7025 kilometer lång.  Jag blev också förvånad och lite skrämd över hur skitig den är, folk verkar inte bry sig om den utan kastar all deras skräp som om det var en soptipp. Nu är vi i alla fall inne på sista dagen här i Peru innan vi imorgon fortsätter vidare ner till Bolivia där vi ska till ön Isla del sol där det finns ruiner och man kan vandra där.

Hur är det med er? Har farsan sökt något nytt jobb än? Hörde att Mange å Biggan var hemma nu under jul, har ni träffat dem nå?
Nu ska vi och äta chupe de pescado som är en slags fisksoppa.
Ha de bra!

Henrik 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar